fbpx

Typisch Breda Cadeau

Breda cadeau

Typisch Breda cadeau – Geef een MuzeMap!

Wil je graag een origineel cadeau van Breda aan iemand geven? Kies dan voor een MuzeMap van Breda! Een MuzeMap is een poster van een stad, maar dan met een originele twist. Dit is niet zomaar een poster, maar een poster met een verhaal. Het is een perfect cadeau voor iedere gelegenheid en staat bij ieder interieur. En speciaal voor iedereen uit Breda en omstreken rekenen wij geen verzendkosten! Hoe leuk is dat? Ben je benieuwd naar dit typisch Breda cadeau en wil je wat meer weten over MuzeMaps? Lees dan hieronder verder!

MuzeMap Breda: Typisch Breda Cadeau

Het concept MuzeMaps is ontstaan in 2021, maar de eerste MuzeMap was daarvoor al onbewust gemaakt. De ontwerpen van de MuzeMaps, Dennis van der Loop, is een grafisch ontwerper uit Breda. Een aantal jaar geleden zag hij een unieke vorm in de stadsgrenzen van Breda en zo is de eerste MuzeMap ontstaan. Een aantal jaar later is het concept officieel van de grond gekomen en zo zijn er steeds meer MuzeMaps ontstaan. Waaronder het typisch Breda cadeau: de MuzeMap van Breda.

De MuzeMaps zijn unieke posters van steden, landen en continenten. De posters zijn verkrijgbaar in meerdere formaten: van A1 tot A4. Ook kun je ervoor kiezen om de posters in te lijsten in zwarte of witte lijsten.

MuzeMap – Poster Breda

 19,95 49,95

✅ Gratis levering voor mensen uit Breda en omstreken 😍

✓ Uniek ontwerp van Breda

✓ Hoge kwaliteit

✓ Eyecatcher

✓ Geschikt voor elke ruimte in huis

✓ In meerdere maten verkrijgbaar

✓ Met of zonder lijst

✓ Persoonlijk cadeau

Artikelnummer: N/B Categorie:
Lees meer

Typisch breda cadeau

Is jouw vriend of vriendin uit Breda binnenkort jarig of is er een andere gelegenheid waarvoor je een typisch Breda cadeau kunt gebruiken? Dan is een MuzeMap van Breda het perfecte cadeau! Deze poster laat de prachtige details van de stad goed zien door de hoge kwaliteit. Als je goed kijkt, kun je zelfs jouw huis zien als je in het stadscentrum woont!

Ook voor de echte Breda fans is dit cadeau perfect. Ben jij of een van je vrienden net verhuisd naar Breda? Dan kan dit typische Breda cadeau natuurlijk niet ontbreken. Door de neutrale kleuren past deze poster perfect in iedere ruimte. Hij valt goed op en zorgt gegarandeerd voor leuke gesprekken. Haal samen weer leuke herinneringen op over het Bourgondische Breda. 

typisch_breda_cadeau
typisch_breda_cadeau

Souvenir Breda

Een MuzeMap van Breda is een leuke souvenir van deze gezellige stad. Houd je ervan om deze stad te bezoeken of ken je iemand die graag een aandenken zou willen van de stad? Dan is de MuzeMap van Breda een leuk aandenken om op te hangen of om neer te zetten in een huis. Kies voor een schattige A4 voor op een nachtkastje of een prachtige grote eyecatcher in A1 formaat. Er is erg veel mogelijk. Deze souvenir van Breda laat alle mooie plekjes zien van de stad en de sfeer spat ervan af.

Uniek Breda cadeau

De ‘I love Breda’ kleding is vaak wel erg cliché. Net zoals de mokken, sleutelhangers en magneten. Wil je eens iets echt unieks kopen of geven? Dan is een MuzeMap van Breda misschien wel datgene wat je zoekt: een typisch Breda cadeau. Je hoeft niet bang te zijn dat iemand dit cadeau al heeft en iedereen zal zich afvragen waarom hij niks originelers heeft kunnen bedenken. Een MuzeMap maakt een huis net weer wat persoonlijker en speelser. 

Cadeaukaart Breda

Een cadeaukaart van MuzeMaps is een perfect typisch Breda cadeau als je niet weet welk formaat iemand graag zou willen. Ook is dit handig wanneer je niet weet of iemand een MuzeMap met of zonder lijst wilt hebben, of de kleur van de lijst. Je kunt op onze website eenvoudig een Breda cadeaukaart kopen van elk gewenst bedrag en deze inwisselen voor een MuzeMap van Breda. Ook kunnen er andere MuzeMaps mee worden gekocht, inclusief of exclusief lijst. Lees onze pagina over de Breda cadeaukaart of koop hem meteen

cadeaukaart_BREDA-02-02

Posters van Breda en uit Breda

Wist je dat de allereerste MuzeMaps poster de MuzeMap van Breda is? MuzeMaps is namelijk ook opgericht in Breda. Daarom zijn wij regelmatig in Breda te vinden om leuke content te schieten en om de naamsbekendheid van MuzeMaps te vergroten. Wij houden net zo erg van Breda als jij :-). Hiernaast is een behind the scenes video te zien voor een campagneshoot van ons!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *