fbpx

Breda Cadeaukaart

cadeaukaart_breda

Breda cadeaukaart

Koop een cadeaukaart!

Wil je echt iets unieks cadeau geven van Breda? Kies dan voor een Breda cadeaukaart, te besteden bij MuzeMaps Breda. Een cadeaukaart is het perfecte digitale cadeau om te geven en om te ontvangen. Je kunt eenvoudig zelf een bedrag op de cadeaukaart zetten, er is geen minimale of maximale besteding nodig.

Vaak wordt gedacht dat een cadeaukaart erg saai en cliché is. Dit is niet het geval met deze Breda cadeaukaart van MuzeMaps. Met deze cadeaukaart van Breda kun je iemand verrassen met een MuzeMap van Breda, of een andere MuzeMap naar keuze. Het mooie hiervan is: de ontvanger kan zelf kiezen wat ze met de kaart willen doen, dus het is altijd een succes! Bekijk hieronder de MuzeMaps die gekocht kunnen worden met de cadeaukaart.

 19,95 49,95

Cadeaukaart Breda van MuzeMaps

Wij zijn MuzeMaps, een bedrijf uit Breda dat unieke posters ontwerpt van verschillende geografische plekken. Denk hierbij aan steden, landen of continenten. Één van de plaatsen die wij hebben gebruikt in onze MuzeMap ontwerpen is het bourgondische Breda. Op de MuzeMap van Breda zijn alle historische en kenmerkende plekjes van de binnenstad van Breda te zien. Als je goed kijkt, kun je misschien zelf je huis vinden!

Wij verkopen ook digitale cadeaukaarten waarmee onze MuzeMaps gekocht kunnen worden. Deze cadeaukaart van Breda is een perfect cadeau voor mensen afkomstig uit Breda of grote fans van Breda. De koper kan hiermee een MuzeMap van Breda kopen in diverse formaten, van A1 tot A4. Ook kunnen er andere MuzeMaps mee worden gekocht.

Breda is de allereerste MuzeMap die is ontworpen, in 2017!

cadeaukaart_BREDA-01

Cadeaukaart Breda kopen

De cadeaukaart van Breda kan eenvoudig worden gekocht in onze webshop. Je kiest zelf het bedrag dat op de cadeaukaart kan worden gezet. Na je bestelling ontvang je een bevestiging en kort hierna ontvang je een email met je eigen unieke cadeaukaart van Breda. De cadeaukaart is ontworpen met een bijpassende stijl: namelijk de kleuren en kenmerken van Breda. Bekijk hieronder een voorbeeld van de cadeaukaart van Breda. Ook kan de kaart worden gepersonaliseerd met een naam of een bijbehorende boodschap. Hoe leuk is dat?

Breda cadeaukaart verzilveren

Ben je benieuwd hoe je de Breda cadeaukaart kunt verzilveren? Dit is gelukkig erg makkelijk. Op de cadeaukaart van Breda vind je een unieke code die je eenvoudig in onze webshop kunt verzilveren. Vul de unieke code in bij het onderdeel ‘Waardebon’ in je winkelwagen. Zie het voorbeeld hieronder.

cadeaukaart_breda

Ook kun je de unieke code later toevoegen tijdens het afrekenen. Bekijk het voorbeeld hieronder. Heb je problemen met het toevoegen van de code? Neem dan contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

cadeaukaart_breda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *