Retourneringsvoorwaarden

MuzeMaps hanteert duidelijke retourneringsvoorwaarden voor alle producten die via hun website worden verkocht. Klanten hebben een bedenktijd van 30 dagen na ontvangst van hun bestelling om te beslissen of ze het product willen houden of niet. Als een klant besluit om het product terug te sturen, dan moeten ze dit binnen de bedenktijd doen en de retourzending moet onbeschadigd en in de originele verpakking zijn.

Als het product onbeschadigd is en in de originele verpakking terug wordt gestuurd, dan zal MuzeMaps de kosten van de aankoop terugbetalen aan de klant. Het is belangrijk om te weten dat de kosten van de retourzending voor rekening van de koper zijn. Dit betekent dat de klant verantwoordelijk is voor het betalen van de kosten van de retourzending, tenzij het product beschadigd of defect is bij ontvangst.

Het is raadzaam voor klanten om de retourzending te voorzien van een track and trace code, zodat er bewijs is van de retourzending. Op deze manier kan MuzeMaps de retourzending snel en gemakkelijk verwerken en kan de klant de status van hun retourzending volgen.

Als een klant vragen heeft over de retourneringsvoorwaarden van MuzeMaps, dan kunnen ze contact opnemen met de klantenservice van MuzeMaps voor meer informatie en assistentie bij het retourneren van hun bestelling.