fbpx

Unieke wanddecoratie – stadskaart

 • poster-oss
  MuzeMap – Poster Oss
   19,95 49,95
 • poster-breda
  MuzeMap – Poster Breda
   19,95 49,95
 • poster-eindhoven
  MuzeMap – Poster Eindhoven
   19,95 49,95
 • lijst3_zwart-01
  Zwarte lijst
   19,95 44,95
 • poster_limburg
  MuzeMap – Poster Limburg
   19,95 49,95
 • poster_arnhem
  MuzeMap – Poster Arnhem
   19,95 49,95
 • berkel-enschot-poster
  MuzeMap – Poster Berkel-Enschot
   19,95 49,95
 • poster_etten-leur
  MuzeMap – Poster Etten-Leur
   19,95 49,95

Unieke stadskaart wanddecoratie

Op zoek naar unieke wanddecoratie van jouw favoriete stadskaart en wil jij graag iets aparts aan de muur? Lees dan verder!

Kunst is altijd al een populaire en unieke vorm van muurdecoratie geweest, alleen het probleem is vaak dat de keuze enorm is. Vaak kiest men voor een veilige keuze, zoals een zwart-wit canvas van New York of een zonsondergang van een strand waar je nooit in je leven zal komen. Niet echt exclusieve wanddecoratie, toch?

Hoe leuk zou het zijn als jij een herkenbare plaats in jouw woonkamer of slaapkamer kan hangen? En is het niet nog leuker als dit jouw eigen woonplaats is, waar jij zo trots op bent. Je eigen unieke plattegrond van jouw stad! Een MuzeMap vertegenwoordigt trots jouw stad, ook met een knipoog door het humoristische ontwerp. Neem een kijkje in onze shop en vind jouw kleurrijke stadsplattegrond!

Met de lijsten die wij verkopen kan jij de creatieve stadsposter van MuzeMaps eenvoudig en mooi aan jouw muur hangen. De lijsten en MuzeMaps zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: van een A4 tot een A1. Meer informatie hierover is te vinden in onze shop en meer informatie over de verschillende formaten is te vinden op de pagina over prijzen.

Jouw eigen stadsplattegrond

De MuzeMaps zijn een leuke en originele vorm van kunst wanddecoratie voor aan jouw muur en zorgen in iedere ruimte voor gespreksstof. Bij het kijken naar de stads poster van MuzeMap word jij meteen weer herinnerd aan de mooie momenten die jij hebt meegemaakt in jouw favoriete stad of (vakantie)land. Misschien hebben anderen ook wel een speciale connectie met jouw favoriete plaats en kom je dit nu te weten door de MuzeMap. Wanneer deze connectie er niet is kan je natuurlijk altijd doorverwijzen naar de andere leuke stadskaarten van MuzeMaps ;).

Heb jij zelf een suggestie voor een poster van een stad of staat jouw favoriete stadskaart er nog niet tussen? Dan kan je vrijblijvend een verzoek doen via de Custom Made pagina. Hieronder is te zien hoe deze exclusieve wanddecoratie eruit ziet aan jouw muur! Een echte unieke poster van jouw stadsplattegrond.

exclusieve-wanddecoratie
unieke-wanddecoratie