fbpx

Het perfecte housewarming cadeau

wanddecoratie
 • poster-oss
  MuzeMap – Poster Oss
 • poster-breda
  MuzeMap – Poster Breda
 • poster-eindhoven
  MuzeMap – Poster Eindhoven
 • lijst3_zwart-01
  Zwarte lijst

Wat is het perfecte housewarming cadeau?

Eerlijk is eerlijk, een cadeau verzinnen is altijd lastig. En al helemaal wanneer je iets wil geven voor in het nieuwe huis van je vriend(in). Je wil niet met iets afgezaagd aankomen, zoals een kaarsensetje of een ‘live, love, laugh’ tegeltje. Of een plattegrond van Wijck (haha).

Je wil natuurlijk met iets origineels aankomen, iets wat nog niemand heeft gegeven. Dan kies je natuurlijk voor een MuzeMap! Dit is een eyecatcher aan elke muur en brengt een glimlach op ieders gezicht. Dit is het ideale housewarming cadeau: het is persoonlijk, origineel en humoristisch. Daarnaast kan het ook in elke ruimte worden opgehangen. De woonkamer, slaapkamer, keuken… zelfs in de WC zal het fantastisch staan.

Benieuwd naar hoe deze MuzeMaps zullen staan in een huis? Scroll dan naar onder en oordeel zelf!

Zelfs wanneer jouw vriend(in), moeder, vader, opa of oma in een kleine studio woont en weinig ruimte heeft is dit het perfecte housewarming cadeautje. De MuzeMaps zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende formaten: van een A4’tje tot een grote A1. Bekijk hier alle formaten en de bijbehorende prijzen.

Dit housewarming cadeau matcht met elke kleur in de kamer door de neutrale en strakke uitstraling. Bekijk het zelf in de onderstaande afbeeldingen. Zoals je ziet zijn de verschillende MuzeMaps ook goed te combineren met elkaar.

De MuzeMaps vertellen ieder hun eigen verhaal, namelijk: jouw verhaal. Heb jij mooie herinneringen aan je (oude) woonplaats? Of heb jij wel eens heimwee naar je favoriete vakantiebestemming? Met een MuzeMap wordt jij hier telkens weer aan herinnert in je eigen huis. Bekijk hier alle MuzeMaps en vind jouw favoriete plek.

Wat ook erg leuk is, is dat een deel van onze MuzeMaps tegenwoordig niet alleen meer online te koop is! De MuzeMap van Bilthoven is te bewonderen in de BienB Conceptstore in Bilthoven. In deze leuke conceptstore zijn exclusieve wanddecoratie en woondecoratie te vinden.

housewarming-cadeau
muzemaps-housewarming-cadeau